De leukste kleurplaten van Nederland

Konijnen kleurplaten

Konijnen zijn ontzettend schattig en lief. Daarom zijn we ook zo dol op konijntjes. Er zijn veel verschillende konijnen, je hebt de haas die je vaak in het wild tegenkomt, maar er zijn ook schattige kleine dwergkonijntjes. Het tegenovergesteld van een dwerg konijntje is een vlaamse reus, die worden tot wel 15 kg zwaar, maar zijn nog altijd even schattig!

Welke kleur heeft jouw lievelingskonijn? Met de gratis kleurplaten kun je de konijntjes in alle kleuren van de regenboog maken.

Kleurplaten van konijnen zijn ideaal rond de paasdagen of om cadeau te geven, want wie wil er nu geen kleurplaat van een schattig konijntje?

bijvoorbeeld kiezen voor een konijntje dat een wortel eet, of een konijntje dat speelt met een bal. Je kunt ook een konijntje tekenen dat buiten in het gras zit, of juist in een gezellig mandje binnen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vergeet niet om verschillende kleuren te gebruiken om je konijntje tot leven te laten komen. Konijntjes hebben vaak zachte vachtjes, dus je kunt bijvoorbeeld verschillende tinten bruin, grijs en wit gebruiken om het vachtje realistisch te maken. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kleurrijk konijntje, bijvoorbeeld met paars, blauw en groen.

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen, dan zijn konijnenkleurplaten ook een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld met z'n allen aan een grote tafel gaan zitten en allemaal je eigen konijntje kleuren. Zo ontstaat er een gezellige middag en hebben jullie allemaal een mooie herinnering om mee naar huis te nemen.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with