De leukste kleurplaten van Nederland

Sinterklaas kleurplaten

Op 5 december is het weer zover, dan komt Sinterklaas weer cadeautjes brengen aan alle kinderen die het afgelopen jaar lief zijn geweest.

Wanneer je je schoen gaat zetten is het leuk om in je schoen een kleurplaat te stoppen, speciaal voor de sint of Zwarte Piet. Maar je mag hem natuurlijk ook zelf houden. Hieronder vind je een aantal leuke kleurplaten die te maken hebben met Sinterklaas.

Je kunt kiezen voor een kleurplaat van de sint op zijn paard, met zijn grote boek vol namen van alle lieve kinderen. Of misschien vind je het leuker om een kleurplaat van Zwarte Piet te kiezen, met zijn vrolijke gezicht en zijn mooie kostuum. Je kunt ook kiezen voor een kleurplaat van een pepernoot of een chocoladeletter, die natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens het Sinterklaasfeest.

Als je begint met kleuren, kun je gebruik maken van verschillende kleuren. De sint heeft bijvoorbeeld een rode mantel en een mijter met goud, maar zijn baard en haren zijn wit. Zwarte Piet heeft een gekleurde pietenmuts en een jasje met verschillende kleuren.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with