De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
2 mei 2022

EAN codes voor Fonq

Je wil EAN codes voor Fonq aanschaffen. Dat is mogelijk, zeker online. Als je Fonq EAN codes gaat bestellen dan ben je er waarschijnlijk van op de hoogte wat EAN codes zijn. Toch is dit waarschijnlijk nog niet voor iedereen duidelijk, dus we leggen het graag nog even uit. EAN codes zijn altijd unieke codes. EAN staat voor Europees Artikel Nummer. Dit is altijd een cijferreeks en deze staat onder de streepjescode op een product. Deze code geeft het product dus een uniek kenmerk. Je kunt zo al je producten onderscheiden of je producten nu digitaal of fysiek zijn. Het is verplicht om op ieder product een unieke EAN code te plakken, ook als het product een variatie is op een ander product.

Fonq

Fonq EAN codes, die wil je dus bestellen. Dit is handig om te doen wanneer je producten of Fonq gaat verkopen. Deze code vormt dan de basis van je fysieke product op Fonq. Je start zo meteen als verkoper. Voordat je op Fonq gaat verkopen moet je wel eerst een aantal zaken in overweging nemen. Als eerste moet je je bedenken of je het product al op het platform verkoopt. Is dat zo, dan hoef je geen nieuwe Fonq EAN codes aan te vragen. De code geldt altijd per productsoort. Als tweede moet je je bedenken als je product nog niet wordt verkocht op Fonq dat je dan twee opties hebt. Je kunt nieuwe Fonq EAN codes aanvragen of een bestaan EAN nummer gebruiken. Als laatste moet je je bedenken of je product al verkocht wordt op Fonq. Is dat zo? Dan kun je bestaande codes gebruiken voor identieke producten. Is het nieuwe product verschillend van het artikel wat al verkocht wordt? Dan heb je een aparte EAN code nodig.

Aangevraagd

Als je je codes hebt aangevraagd dan is het belangrijk om deze goed te controleren. Je moet kijken of deze overeenkomen met het product en of ze geactiveerd zijn. Op deze manier voorkom je verwarring of verkeerde productspecificaties. Wijkt je artikel af? Dan moet je nieuwe codes aanvragen, maar dit is snel geregeld.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with