De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
10 augustus 2021

Help! Mijn kind heeft op meubilair getekend

Kinderen doen zo nu en dan dingen waar je als ouder niet achter staat, zoals op meubilair of de muur tekenen. Je kunt het ze natuurlijk niet kwalijk nemen, het hoort er nu eenmaal bij. Ze moeten nog leren wat allemaal wel en niet mag. Helaas is het wel zo dat de schade die ze aanrichten wel betaald moet worden. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s goed laten verzekeren! Maar een ingekleurde bank? Ben je daarvoor verzekerd?

Je kind kleurt op de bank van iemand anders

Zie je het al voor je? Je bent op een verjaardag een lekker stuk taart aan het eten wanneer je in een ooghoek ziet dat jouw kind met een stift op de gloednieuwe bank in aan het tekenen. Terwijl je ernaar toe rent zie je het al helemaal voor je, daar gaat je zomer bonus voor dit jaar. Gelukkig kun je in dit soort situaties beroep doen op je aansprakelijkheidsverzekering! Hiervoor moet je wel een gezinsdekking hebben op je aansprakelijkheidsverzekering, maar wanneer je een gezin hebt gaan wij ervan uit dat je dit al geregeld hebt. Zo kun je zonder zorgen weer genieten van je welverdiende stukje taart!

Eigen bank onder handen genomen door je kind

Het kan gebeuren dat je kind van mening is dat je bank er een stuk mooier uit zou zien met een tekening erop. Ben je op basis van aansprakelijkheidsverzekering al smoesjes aan het verzinnen die dit zouden kunnen dekken? Helemaal niet nodig! Want ook hiervoor kun je je gewoon verzekeren. De inboedelverzekering dekt schade die los in je huis staat, dan moet je wel all-risk verzekerd zijn! Heeft je kind op de muur getekend? Dan kun je je beroepen op de opstalverzekering. Leer je kind een huis tekenen, niet IN huis tekenen.

Hoezen voor de bank voorkomen geklieder

Voorkomen is beter dan genezen, het is daarom wel zo verstandig om hoezen om de bank heen te doen. We horen je al denken, zonde! Waarom heb je veel geld uitgegeven aan een prachtige bank als je er hoezen overheen gaat doen? Goed punt. Investeer daarom in hoezen voor de bank die gemakkelijk af te nemen zijn. Zo is je bank overdag beschermt tegen je kind en in de avond helemaal van jou.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with