De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
1 april 2022

Kleurplaat met een bijzonder voertuig!

Wil jij een kleurplaat maken voor jouw kindje dat van voertuigen houdt? Dan zijn er een heleboel afbeeldingen te vinden over voertuigen. Soms zie je dan door de bomen het bos niet meer. Wil je een leuke collectie kleurplaten met verschillende voertuigen? Dan zijn er een heleboel mooie voertuigen om uit te kiezen. Hier wat leuke tips van een rijschool uit Leiden

Een vrachtwagen 

Natuurlijk kan een mooie vrachtauto niet ontbreken aan de kleurplatencollectie als jouw kind van voertuigen houdt. Een vrachtauto spreekt bij menig kind tot de verbeelding. Daarbij kun je kiezen voor verschillende soorten vrachtwagens. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tankvrachtwagen of een kiepvrachtwagen?  

De helikopter 

Een prachtig voertuig natuurlijk. De helikopter is bij veel kinderen populair. Het leuke van een helikopter is wel dat hij zo'n geheel eigen manier van landen heeft. Het is dan ook leuk om op de kleurplaat misschien ook wel te kiezen voor een helikopter op een mooi landingsplatform. 

De trein 

De trein is er in vele maten en soorten. Het gaat van een sprinter tot aan een tuffende stoomlocomotief. Daarbij is vooral voor de kinderen die van een stuk geschiedenis houden, de stoomtrein de absolute favoriet. Vind jouw kind ook het sociale aspect leuk? Kies dan voor een leuke kleurplaat waar je ook een perron ziet waar wat mensen op staan. Natuurlijk is het daarbij leuk om te kiezen voor mensen met volgeladen bagagerekken. Dat geeft ook heel goed het gevoel van reizen weer. 

Vliegtuig 

Een vliegtuig doet het ook nog altijd goed. Daarbij heb je de keuze uit diverse modellen. Sommige kinderen vinden een stoer gevechtsvliegtuig leuk, andere kinderen houden weer meer van een ambachtelijk gemaakt zweefvliegtuig. Gezellig met van de leuke wolkjes. Nu het toch over de wolken gaat: een luchtballon als kleurplaat is natuurlijk ook enorm leuk!  

Fantasie 

Het staat je ook vrij om zelf een fantasievoertuig te tekenen, zodat je daar een kleurplaat van kan maken. Dit zal niet alleen de fantasie van jouw kind prikkelen, maar ook die van jou. Als je kind wat ouder is kan het misschien zelf wel een fantasie kleurplaat ontwerpen.  

leiden-rijschool

De auto 

Er is natuurlijk ook niks mis met een auto. Er is ook hier weer zoveel keus: een oldtimer, een Eend, een Volkswagen, een Porsche, een Citroën Cactus, een Opel Manta, een Ford, een Jaguar, etc. Heb je ondertussen al iets gezien dat je aanspreekt? Het zal vast wel goed komen met dat voertuig. Er zijn er immers genoeg. 

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with