De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
16 november 2021

Kleurplaten als sinterklaascadeau

Zoekt u nog een leuk sinterklaascadeautje voor uw zoon of dochter? In plaats van een Nintendo, Xbox of PlayStation is het wellicht leuk om iets creatiefs aan uw kinderen te geven, zoals kleurplaten. Onderzoek heeft uitgewezen dat creatief speelgoed kinderen langer vermaakt dan technologisch speelgoed. Dit heeft te maken met het feit dat de linkerhersenhelft voornamelijk gebruikt wordt wanneer iemand creatief bezig is. In tegenstelling tot de rechterhersenhelft, welke meer actief is tijdens een potje gamen bijvoorbeeld.

Waarom kleurplaten?

Een tiener of puber dat als kind veel heeft getekend, geknutseld of op andere manieren creatief bezig is geweest, heeft over het algemeen een bredere interesse en is leergieriger dan kinderen die dit niet hebben gedaan. Omdat de linkerhersenhelft verantwoordelijk is voor het “buiten de box” denken, kan het trainen ervan zelfs resulteren in een verlaagde kans op een foute studiekeuze. Genoeg redenen om uw kind een kleurplaat cadeau te geven! Heeft u geen idee welke kleurplaat u moet kiezen? Dan staan hieronder een paar stoere raceauto’s die ieder kind zou willen inkleuren of natekenen.

Ferrari Enzo

Een echte klassieker is de Ferrari Enzo. Toen deze raceauto op de markt kwam was het de snelste straat legale productieauto op de markt. Naast het feit dat het een absurd snelle wagen is, is het voor sommige mensen nog steeds de mooiste, elegantste auto die ooit op de markt is gebracht. Niet voor niets dat je hem zag hangen in elke posterwinkel.

Lamborghini Aventador

De Aventador is tevens een klassieker die op veel posters is afgedrukt. Het brede, opvallende chassis onderscheidt de Lamborghini van al zijn rivalen!

Rijlessen Breda

Pagani Zonda F

Dit is een raceauto die zijn tijd voorbij was. Het eerste model werd gelanceerd in 2005, maar zou zo uit 2020 kunnen komen. De opvallende rondingen en futuristische chassis maakte het de ultieme droomauto van iedere jongen.

Alternatief cadeau: rijlessen Breda

Als uw kind te oud is voor een raceauto kleurplaat, maar wel bijna oud genoeg is om te rijden, dan kunt u met Rijlessen Breda ervoor zorgen dat hij/zij dadelijk zelf kan rijden in de auto van de kleurplaat! Bij Rijlessen Breda zijn ze heel flexibel en wordt er altijd een pakket op maat gemaakt, waardoor u dus nooit zal betalen voor overbodige lessen.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with