De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
6 augustus 2021

Maak je eigen vakantieboek!

De vakanties zijn inmiddels in volle gang en veel ouders en kinderen vertrekken binnenkort naar hun vakantiebestemming. Vaak houdt dit een lange autorit in waarbij de kinderen zich al snel gaan vervelen. “Zijn we er al bijna?” is dan ook een veel gehoorde kreet onderweg naar de vakantiebestemming. Wil je weten hoe je je kinderen lang bezig houdt onderweg? Lees dan snel verder! Want wij hebben een superleuk idee waarmee de kids zich geen moment zullen vervelen. Namelijk een eigen vakantieboek! Superleuk!

Zo maak je je eigen vakantieboek vol spelletjes en kleurplaten

Het leuke aan een eigen vakantieboek maken, is dat je er niet alleen onderweg lol aan hebt, maar ook al voor de vakantie begint. Begin op tijd met je boek te maken en zet er alles in wat je leuk vindt. Pak alle A4’s blaadjes in huis die je kunt vinden. Pak kleurpotloden en stiften en (oude) gekochte puzzelboeken. Of zoek op internet naar puzzels. Op iedere pagina van je boek komen alleen spelletjes die jij leuk vindt. Houd je erg van woordzoekers? Neem dan een aantal woordzoekers over van internet of een boekje. Overtekeningen maakt het echt leuk en persoonlijk. Maar kost natuurlijk meer tijd dan uitprinten. Struin het internet af naar veel verschillende soorten spelletjes voor in je boek.

Bij ons vind je de kleurplaten

Natuurlijk mogen kleurplaten niet ontbreken. Dus print er een paar uit of teken ze over voor in je boek. Maak ook opdrachten voor onderweg. Bijvoorbeeld teken hier het tankstation waar je zojuist gestopt bent. Of zodra je vier gele auto’s hebt gezien, moet je hier een gele auto tekenen. Ben je echt creatief? Bezoek dan een makelaardij in Limburg. In de etalage hangen altijd foto’s van mooie huizen die te koop staan. Of ga naar Funda en bekijk mooie huizen. Vervolgens gebruik je deze als inspiratie om je eigen droomhuis te tekenen. Met paars dak bijvoorbeeld en natuurlijk met een zwembad. Vergeet ook niet de kamers binnen in  huis. Een game kamer of een echte prinsessenkamer mag natuurlijk niet ontbreken! Maak je vakantieboek zo dik als je wilt en beleef urenlang plezier aan je eigen gemaakt boek. Vergeet niet ook een mooie kaft te tekenen!

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with