De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
8 februari 2022

Dit zijn de beste en leukste waterparken voor kids

Hoe leuk is een waterpark waar je naartoe kunt gaan op warme zomerdagen. De hele dag door van de ene naar de andere glijbaan gaan, zwemmen in alle zwembaden en tussendoor chillen op een lekker ligbedje, het klinkt als de perfecte zomerdag! Hoe leuk is het ook als je je kinderen kunt verrassen met een dagje uit naar een van de vele leuke en spectaculaire waterparken in Nederland. Welk waterpark past het beste bij jullie plannen? Ben jij van plan om binnenkort een dagje naar een waterpark te gaan? Hieronder staan de beste en leukste waterparken. Lees snel verder!

Duinrell

Bij het park Duinrell vind je een van de coolste indoor waterparken van Nederland. Met coole glijbanen voor alle leeftijden is hier altijd iets te beleven. Er is ook een heerlijk buitenzwembad waar je in de zomer heerlijk kunt afkoelen. Je kunt daarnaast ook een vakantiehuisje boeken bij Duinrell en genieten met je vrienden of familie! Want Duinrell heeft niet alleen een waterpark maar ook een groot vakantiepark waar je midden in de jungle en dichtbij al het water slaapt. Op dit vakantiepark kun je overnachten in de duinen, tenten of relaxen op de camping.

Het Vennebos

Vennenbos is een gezellig vakantiepark van Landal waar altijd wat te beleven valt. Maar nog belangrijker; het heeft een heel leuk waterpark. Je kunt er heel veel plezier beleven met het hele gezin. Je kunt er spelen, bowlen, relaxen in het indoor en outdoor funparadijs, zipline en natuurlijk zwemmen! Zwem in een super mooi subtropisch waterparadijs. Vergeet bij een bezoekje aan het Vennebos ook zeker je zwembad toebehoren niet! Denk bij je zwembad toebehoren aan je duikbril, luchtbed of bal!

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een gezellig familievriendelijk vakantiepark waar zwemmen en wellness een belangrijke rol spelen. Bij het Hof van Saksen en het bijbehorende waterpark vind je ook een prachtig vakantiepark. Je kunt hier de langste kabelbaan ter wereld afdalen, wat best spannend is! Daarnaast zijn er coole lange glijbanen en een wildwaterbaan van 107 meter lang. Er zijn ook volop andere activiteiten voor buiten en tevens is er ook een super leuk peuterbadje voor de peuters onder ons! Voor de buitenactiviteiten kun je allerlei zwembad toebehoren meenemen van thuis.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with