De leukste kleurplaten van Nederland
Anna Kasan
18 augustus 2021

Kleurplaten van de mooiste auto’s ter wereld

Als ouder herken je het vast wel: je gaat gezellig met je gezin uiteten, maar je jongste zoon of dochter is niet stil te krijgen. Dit kan een leuke avond natuurlijk aardig verpesten. Een goede manier is altijd om je kind met iets bezig te laten zijn, kleurplaten zijn in dat geval hét reddingsmiddel. Heb je een zoon of dochter dat helemaal verzot is van auto’s? Lees dan gauw verder. Want wij vertellen je over een paar van de mooiste auto’s ter wereld, die gegarandeerd voor uren kleurplezier zullen zorgen.

Bugatti Chiron Sport

Bugatti staat voor snelheid, schoonheid, comfort en pure luxe. Alhoewel de Chiron vandaag de dag niet meer de snelste auto ter wereld is, sla je toch steil achterover zodra je kijkt naar de prestaties van deze sport-versie. Maar de Chiron Sport is met name een lust voor het oog. Het design van dit prachtapparaat ademt snelheid en is hier uiteraard ook voor ontworpen. Elke bocht en hoek in de auto is ontworpen voor het onderbreken van de luchtweerstand, maar zijn ook vooral een leuke uitdaging om in te kleuren. In de showroom van de plaatselijke autoverhuur in Sittard zul je deze prachtige auto niet zo snel vinden, maar als kleurplaat gaat je zoon of dochter uren plezier aan hebben.

Aston Martin DB5

De DB5 is meer dan een auto, het is een tijdloze ster op het witte doek. De luxe GT versie werd, door zijn verschijning in de James Bondfilm Goldfinger, een waar icoon van Britse klasse en stijl. Voornamelijk het design sprak volledig tot de verbeelding en samen met alle gadgets werd het een ware wereldhit. De James Bond versie is misschien nog wel de leukste kleurplaat variant van deze auto, maar ook de normale Aston Martin DB5 zal ongetwijfeld een aantal uur aan kleurplezier gaan bieden.

Porsche 911 GT3 RS

Op ieder lijstje van mooie auto’s kan een versie van de Porsche 911 zeker niet ontbreken. Dit is misschien wel één van de meest tot de verbeelding sprekende sportauto’s ter wereld. Dat is ook helemaal niet vreemd, want eigenlijk is iedere versie 911 een lust voor het oog. Door alle bochten en hoeken, zal jouw kind uren stil zijn tijden het inkleuren van deze prachtbak. Na afloop ga je dit kleurwerkje graag ophangen, want ook deze bolide zul je niet gauw bij je plaatselijke autoverhuur in Sittard gaan tegenkomen.

Copyrights 2024 | gratiskleurplaten.com
Made with